Gekozen filters:

Laat uw deurmat leggen voor een mooi afgewerkte entree

Wilt u een mooi en strak afgewerkte hal of entree? Laat uw deurmat leggen door onze professionele woningstoffeerders. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe mat netjes op maat wordt gemaakt en gelegd. Vraag vandaag nog een prijsopgave aan! 

Over onze deurmat legservice 

In bepaalde woonsituaties is het prettig als de deurmat voor u wordt gelegd. Sommige klanten hebben bijvoorbeeld een deurmat nodig met meerdere inkepingen en/of schuine hoeken. Deze inkepingen moeten gemaakt worden vanwege de trap, radiator, garderobe of plinten. Het gaat in dit geval om een niet-rechthoekige (niet-haakse) deurmat. Zelf leggen wordt hierdoor een nauwkeurige en tijdrovende klus. 

Een andere reden om uw deurmat professioneel te laten leggen is, omdat de mat moet worden verlijmd. Het verlijmen gebeurd vaak in situaties waar de mat intensief wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in appartementencomplex, scholen en kantoren. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

Nadat u een prijsopgave heeft aangevraagd, nemen wij z.s.m. contact met u op. Al binnen 24 uur! (U kunt ons ook direct bellen om een prijsopgave aan te vragen) Wij nemen telefonische de aanvraag met u door. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt, wanneer onze woningstoffeerder de vloermat komt inmeten, snijden én leggen. Dit gebeurd allemaal op 1 dag en zal niet te veel van uw tijd kosten.  De afspraak wordt gemaakt wanneer het voor u het beste uitkomt. Een deurmat laten leggen duurt, afhankelijk van de afmeting, ongeveer 1 tot 2 uur.

Traject van aanvraag: 

 1. Telefonisch contact (binnen 24 uur) om uw aanvraag door te nemen
 2. Het maken en inplannen van de afspraak
  (Wij komen de deurmat leggen, wanneer het voor u het beste uitkomt!)
 3. De woningstoffeerder komt langs op de afgesproken datum.
  De stoffeerder meet, snijdt en legt de mat in 1 dag. 
   
Homedesignshops
 • De beste service

  97% van onze klanten beveelt ons aan.

 • Altijd goed advies

  Ook bij "technische" vragen helpen wij u graag.

 • Betrouwbare bezorging

  Bezorgd op elk adres, wanneer het u uitkomt.

 • Veilige betaling

  Betalen met IDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard of MisterCash.

 • 100% zekerheid

  Wij zijn aangesloten bij het Q-Shops keurmerk.

Onze winkels
Menu