Gekozen filters:

Borstelmat: exclusief van design, effectief tegen vuil

Een borstelmat (voor buiten) om hardnekkig vuil te verwijderen? Verkrijgbaar in vele maten. Lange levensduur door premium kwaliteit. Gratis in 1 dag thuisbezorgd.
Wat is een borstelmat?

Een borstelmat is een buitendeurmat met harde borstels van polypropyleen en aluminium randen. De harde, zwarte borstels zorgen ervoor dat zelfs het hardnekkige vuil onder schoenen wordt weggeschrapt en bewaard blijft tussen de borstels. Een ideale mat dus voor mensen die tuinieren of veel buiten zijn. Door de combinatie met aluminium randen heeft een borstelmat een luxe uitstraling. Wilt u 100% zeker zijn van een schone en droge vloer, dan raden we ook een binnendeurmat aan.


De 6 voordelen van borstel matten


 • Verwijdert hardnekkig vuil

  Door de schrapende werking van de harde borstels verdwijnt hardnekkig vuil in een handomdraai onder uw schoenen vandaan. En de open ruimtes tussen de borstels? Die houden het vuil netjes vast.

 • Lange levensduur

  Het grote voordeel van de materialen waarvan onze borstel deurmatten gemaakt zijn, is de lange levensduur van circa 10 jaar. De mat is slijtvast en is bestand tegen zelf de meest extreme weersomstandigheden.

 • Exclusieve uitstraling

  Een borstel deurmat met strakke rijen borstels in combinatie met die aluminium randen? Ja, zeker dat u uw entree hiermee een verzorgde en exclusieve uitstraling geeft. Ga voor luxe design!

 • Eenvoudig schoon te maken

  Borstel matten zijn bijzonder eenvoudig schoon te houden vanwege de harde, duurzame en weerbestendige materialen die gebruikt zijn. Alleen reinigen met een beetje water en zeep is al voldoende.

 • Geschikt voor niet-gelijke ondergronden

  Ook een fijn voordeel van de borstel deurmat is dat deze geschikt is voor ongelijke ondergronden. De grond waarop u uw deurmat neerlegt hoeft dus niet gelijk en egaal te zijn.

 • Geschikt voor rolstoelen

  Wist u dat een aluminium deurmat ook helemaal rolstoel-proof is? Zo vormen de harde borstelharen geen enkel probleem voor rolstoelgebruikers en is er zelfs een handige oplooprand om het eerste zetje op de mat te geven.
Dit is ons assortiment voor een borstelmat


 • Hamat Outline

  De Hamat Outline borstelmat is een prachtige en de meest effectieve deurmat tegen vuil met harde, ruwe borstels. De harde, ruwe borstels hebben een maximaal schrapend effect, terwijl de zilveren strip aan één kant voor de luxe uitstraling zorgt. Met de borstelmat Outline zit u altijd goed!

 • Hamat Top Line

  De Hamat Top Line is een deurmat met een nog exclusievere uitstraling dankzij de extra zilveren strip tussen de borstels. Wel zijn de borstels iets zachter waardoor deze mat iets minder schoonloopt dan de Hamat Outline. Verdere details bekijken? Kies uw mat en lees verder!Ook een borstelmat bestellen? Dit zijn de voordelen

Wilt u ook zo’n bijzonder fraai vormgegeven deurmat die zowel uiterst effectief als exclusief van uitstraling is? Bekijk dan vooral ons kwalitatieve aanbod borstel matten en geniet straks ook van een bijzonder duurzaam en functioneel design bij uw entree.

Heeft u uw favoriete borstel deurmat al gevonden? Dan kunt u deze direct eenvoudig en veilig bestellen in onze webshop met keurmerk. Uw bestelling heeft u dan meestal al binnen een werkdag in huis. Vanaf 20 euro gratis naar u verzonden. Weet u het nog niet zeker of de kleur perfect is, bij ons kunt u ook een staal aanvraag doen!

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de maat of soort aluminium deurmat? Onze deskundige klantenservice medewerkers helpen u graag, zelfs in het weekend en avonduren. Matten voor binnen en buiten met snelle levering? Onze matten zijn vaak de volgende werkdag al in huis. De hoogste kwaliteit borstelmatten op maat koopt u bij Home Design Shops. Ook voor een buiten of binnen mat op maat kunt u bij ons terecht.