Binnen deurmat met logo

Promoot jouw merk met een premium logo deurmat voor binnen. Al v.a. € 159,50 per m2.Ontvang gratis proefdruk met prijsopgave.
Super snel geregeld

Van aanvraag tot logomat in huis. In 2-3 dagen.

Top kwaliteit

Geschikt voor intensief gebruik.

Lijkt sprekend op je logo

Keuze uit 66 levendige kleuren.Veelgestelde klantvragen over logo deurmatten • Logomat kleuren

Je kan kiezen uit 66 levendige kleuren. Deze kleuren zijn opgedeeld in kleurcodes. Wij adviseren een donkere kleur. Vlekken zijn dan het minst zichtbaar. Veel gekozen kleuren zijn:

 • ​Zwart

  C06

 • Antraciet

  C05

 • Donkergrijs

  C04


Je kan óók onze vakkundige designer jouw achtergrondkleur laten kiezen. Zij kiest 1 kleur (van de 66 kleuren) die zeer dichtbij de kleur van je logo ligt.

Bekijk onze 66 kleurcodes (in PDF)

Onze designer zoekt uit het kleurenpallet (van 66 kleuren) de best bijpassende logokleuren. Wil je zelf de logokleuren bepalen? Geef dit aan in het formulier bij wensen en opmerkingen.

Bekijk onze 66 kleurcodes (in PDF)

Het is niet mogelijk om zelf een kleur te kiezen (die niet voorkomt in ons kleurenpallet). Ons kleurenpallet is nauwkeurig samengesteld om jouw logo sprekend te laten lijken op het origineel.
 • Kwaliteit en eigenschappen

Je ontvangt een kwalitatieve en sterk absorberende droogloopmat voor binnen. De mat is:

 • Geschikt voor intensief gebruik

 • Voor elke ondergrond

 • Kleurvast

 • Vuilafstotend

 • Pletbestendig

 • Antislip-rug

 • Geschikt voor wasmachine en droger

 • Duurzaam (gemaakt van gerecycled materiaal)

Dankzij ons brede kleurenpallet (van 66 kleuren) en nauwkeurige printtechnologie lijkt jouw logo sprekend op het origineel. Jouw merk is altijd herkenbaar. De vezels worden tot de bodem gekleurd. Kleuren vervagen niet of lopen niet uit. Zelfs niet na intensief gebruik van de mat.

Kies voor kwaliteit van Home Design Shops en breng jouw logo tot leven.

Ja. De logomat kan in de wasmachine (max. 60° C) en in de droger. Past de mat niet in de wasmachine? Dan kan je de mat schoonmaken d.m.v. een mattenklopper of borstelstofzuiger.

Vlek gemaat? Verwijder de vlek direct met lauw water. Helpt dit niet? Schrob dan voorzichtig met een harde borstel, beetje waspoeder en lauw water.
Ja. De logomat is voorzien van een rubberen antislip rug (geen weekmakers). De mat kan op elke vloer worden gelegd. Ook PVC-vloeren en gietvloeren.

Met een rubberen rand is de mat 8 mm dik. Zonder rubberen rand is de mat 9,5 mm dik.


 • Prijs. Bezorgen. Retourneren

Binnen 24 uur ontvang je een digitale proefpruk per mail (ma t/m vr). Met een prijsopgave. Is dit goed? Dan word je logo bedrukt en sturen we je per mail een factuur met betalingslink. Je ontvangt de logomat al binnen 2-3 werkdagen.
Onze logomat prijs is v.a. € 159,50 per m2.
Ja. De logomat ontvang je al binnen 2 tot 3 werkdagen.
Ja. De bezorgkosten zijn gratis.
Nee, dit is niet mogelijk. Heb je vragen of twijfels over de kleur van de mat of het logo? Neem contact met ons op.
We hebben een breed kleurenpallet van 66 kleuren. Het kán zijn dat de kleur iets anders uitvalt dan jouw originele logokleur. Ook zijn niet altijd de kleinste details perfect zichtbaar. Dit komt natuurlijk omdat de deurmat uit garens bestaat.

Toch niet tevreden? Neem contact met ons op
 • Bijzonderheden en uitzonderingen

Dit is mogelijk. Vul bij wensen en opmerkingen in welke tekst je wilt en in welk lettertype dit moet zijn. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk.
Dit is mogelijk. Upload jouw foto of logo in het formulier. Vul bij wensen en opmerkingen een toelichting in. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk.
Dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor een proefdruk en prijsopgave.
Staat jouw vraag er niet tussen? Of heb je specifieke wensen?

Neem contact met ons op!Inspiratie van droogloopmatten met logo


Review van G. vd Hoek:

Fantastische droogloopmat logo ontvangen. Het samenstellen ging super makkelijk. En ik had de logomat al binnen 3 dagen in huis!