Gratis uw deurmat staal thuisbezorgd

Bekijk en voel thuis op uw gemak de kleur en het materiaal van uw deurmat stalen. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste deurmat kiest. De stalen worden door ons in 1 dag verstuurd. Briefpost kan momenteel door het corona-virus vertraagd zijn. Het kan een aantal dagen duren voordat u de stalen ontvangt.

Thuisblijven voor uw stalenpakket is niet nodig, de stalen passen namelijk prima door de brievenbus.Vraag nu uw deurmat stalen aan:
Je kan in totaal 3 stalen bestellen. Selecteer opnieuw een deurmat naar keuze en klik op de "Gratis staal aanvragen" knop. De staal wordt direct toegevoegd op het staalformulier hierboven.
Heb je voor 17.00u besteld? Dan versturen wij binnen 1 dag jouw deurmat stalen.

Briefpost heeft mogelijk vertraging door Corona. PostNL heeft het nog steeds erg druk. Hierdoor kan het zijn dat je stalen iets later worden thuisbezorgd.
Voor bijna alle deurmatten bieden wij een gratis stalenservice aan. (Behalve voor Hamat en Forbo Coral Grip). Je weet of er een stalenservice beschikbaar is aan de "Gratis staal aanvragen" knop op de productpagina. Als er geen Gratis staal aanvragen knop is, dan is er dus geen staal beschikbaar.

Menu