Gekozen filters:

Spaghettimatten voor buiten

Een spaghettimat om hardnekkig vuil te verwijderen? Verkrijgbaar op maat en in standaard maten. Lange levensduur door premium kwaliteit. Gratis stalen en gratis in 1 dag thuisbezorgd.Wat is een spaghetti deurmat?

Een spaghetti mat is een buitendeurmat met een open vinyl lussenstructuur en tig verpulverde granulaatkorrels. Hierdoor heeft de mat wel duizenden sliertjes en fijne korrels die het vuil als het ware van de schoenen schrapen en opvangen. Ook zorgen de lussen ervoor dat het vuil gelijk wegspoelt. Met een spaghettimat als deurmat vermindert u het binnenlopen van vuil en vocht aanzienlijk en zo houdt u uw binnenvloeren en andere spullen netjes. Hoewel de spaghettimatten zelf enorm stevig zijn en daardoor lang meegaan, voelen ze zacht om over te lopen. Waar de spaghetti mat oorspronkelijk bedoeld is als buitenmat, wordt het in sommige gevallen ook wel eens binnenshuis gebruikt. Met name bij boten zien we deze handige matten veel terug.


7 Voordelen van onze spaghettimatten voor buiten:

 • Extreem reinigende werking

  Door de schrapende werking van die talloze sliertjes verdwijnen vuil en vocht als sneeuw voor de zon onder uw schoenen vandaan. Daarnaast zorgt de open lussenstructuur er nog eens voor dat het vuil goed vastgehouden en verhuld wordt.

 • Makkelijk schoon te maken

  Spaghettimatten voor buiten zijn bijzonder goed te reinigen. Dat komt door enerzijds het harde PVC materiaal en anderzijds de open lussenstructuur waarin het vocht en vuil bewaard blijft. Even met de hogedrukreiniger aan de slag en schoon is de mat.

 • Waterdoorlatend

  Ook weer te danken aan de open lussenstructuur is de eigenschap dat een spaghettimat waterdoorlatend is. Hierdoor kan vocht vrij weglopen terwijl het vuil achterblijft.

 • Geschikt voor commercieel gebruik

  Grote kantoren en winkels waar veel gelopen wordt, kennen het probleem: al dat vuil dat achterblijft. Kan dat nu niet anders? Gelukkig wel. Met een spaghetti mat kunt u met een gerust hart uw deuren weer openen.

 • Lange levensduur

  Het grote voordeel van het materiaal waarvan onze kwalitatief hoogstaande spaghettimatten gemaakt zijn, is dat het maar liefst zo’n 10 jaar meegaat. De mat kan tegen stoffen als olie en is slijtvast, ongeacht welk weer het buiten is.

 • In elke gewenste én exact op maat

  Een spaghettimat op maat? Jazeker! Wie bij ons een spaghettimat bestelt, krijgt een buitendeurmat die exact voor u op maat gesneden wordt. In elke gewenste maat bovendien dus u kunt het zo bescheiden of groots maken zoals u wilt.

 • Veilig

  Een spaghettimat als buitendeurmat levert u nog een voordeel op. De sliertjes zorgen voor aan antislip effect, zodat u niet uitglijdt. Daarnaast is het materiaal niet vlambaar, brandvertragend en veilig geschikt voor rolstoelgebruikers.
Spaghettimat op rol? Op maat gesneden!

Een spaghetti mat is gezien de hardheid van het materiaal lastig om door u zelf op maat te snijden. Daarom doen wij dit voor u. Zo blijven de zijkanten van entreemat mooi en zal de mat niet gaan rafelen. De mat wordt heel secuur en zonder rand op maat gesneden vanaf een lange rol. Wilt u een inkeping of iets anders dat afwijkend is? Onze klantenservice helpt u graag om te zien wat er mogelijk is!


Welke kwaliteit spaghettimat kies ik?

Allereerst hebben wij in ons assortiment de keuze uit HD (heavy duty) of MD (medium duty) Coral Grip matten van het kwaliteitsmerk Forbo Coral. Wat is het verschil?

HD matten zijn matten met grove granulaatkorrels. De in het vinyl verpulverde korrels hebben een groot schrapend vermogen. MD spaghettimatten hebben daarentegen fijne granulaatkorrels die minder vuil en vocht wegschrappen dan hun grotere broertje.

Dan kunt u vervolgens kiezen uit spaghettimatten mét en zónder een rubberen rug. Zo kunt u voor een ondergrond met keitjes het beste kiezen voor een deurmat met rubberen achterkant. Dit zal de ondergrond enigszins stabiliseren. Gebruikt u de mat echter in een sterk vervuilende omgeving zoals een boerderij of agrarisch bedrijf, dan raden we de deurmat zonder rug aan. Hierdoor kan vuil namelijk sneller ‘weggelopen’ of door de regen weggespoeld worden.


Onze spaghettimatten prijzen?

Omdat wij geloven dat goede producten u langer plezier bezorgen, hebben we bewust gezocht naar spaghettimatten in een hogere kwaliteitsklasse. Voor deze hoge kwaliteit betaalt u in aanschaf weliswaar iets meer, maar gezien de lange levensduur (10 jaar!) heeft u dit zo terugverdiend. (Dit in tegenstelling tot goedkope spaghettimatten van mindere kwaliteit)


Een spaghettimat bestellen bij Veegjevoeten.nl

Wie kiest voor een spaghettimat op maat bij Veegjevoeten kiest voor een deurmat van hoge kwaliteit en een lange levensduur. Bovendien snijden wij iedere bestelling exact op maat voor u.

Twijfelt u nog over de maat, kleur of soort spaghetti deurmat? Onze technisch onderlegde klantenservice adviseert u graag. Ook in het weekend en in de avonduren kunt u naar ons bellen voor gratis advies. Of bestel een gratis staal van uw keuze en beleef het effect van een curly mat thuis in uw vertrouwde omgeving!

Hebben we u al kunnen overtuigen? Bestel uw spaghettimat direct in onze betrouwbare webshop en betaal via één van de vele veilige betaalopties.


Menu