Gekozen filters:

Droogloopmatten op maat

Droogloopmat op maat nodig? Kies premium kwaliteit voor extra lange levensduur. Lengte en breedte worden (machinaal) exact op maat gesneden. Perfect voor uitsparing of tussen 2 muren. Gratis stalen. Gratis in 1 dag thuisbezorgd.


Droogloopmat op maat en standaard maat

Je kunt bij Home Design Shops kiezen uit standaard droogloopmatten of droogloopmatten op maat! Een droogloopmat wordt op maat gesneden vanaf een rol. Deze rol is maximaal 200 lang en 27,5 meter breed. Zo kun je ook bij ons terecht voor een droogloopmat 40x70cm, droogloopmat 50x80 cm of een droogloopmat 60x100 cm. Iedere afmeting is mogelijk!

Het op maat snijden van droogloopmatten gebeurt heel nauwkeurig. De mat zal niet gaan niet rafelen na het op maat snijden. Wil je zelf een stuk van de droogloopmat afsnijden? Dan is dit mogelijk! Met een scherp (stanley)mes en een rechte (snij)lat kun je in de rubberen onderkant van de droogloopmat snijden. Droogloopmatten op maat gesneden worden altijd zonder rand geleverd.
Een droogloopmat op maat bestel je in onze deurmatten webshop eenvoudig en snel!

Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete droogloop mat te selecteren. Bijvoorbeeld de Forbo droogloopmat, (droogloopmat Coral Classic) of de Matros droogloopmat. Vul vervolgens op de productpagina de gewenste lengte en breedte in. Nadat je de deurmat hebt afgerekend, ontvang je binnen 2 werkdagen al jouw deurmat op maat, mits je de droogloopmat op een werkdag hebt besteld.

Droogloopmat op rol kopen

Droogloopmat op rol of van de rol kopen? Koop nu een droogloopmat op rol in diverse kleuren en merken bij Home Design Shops. Premium kwaliteit voor een lange levensduur. Groter project (10+ meter)? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.


Menu