Gekozen filters:

Droogloopmat op maat

Droogloopmat op maat nodig? Machinaal gesneden op de gewenste afmetingen. Perfect voor uitsparingen of tussen muren. Lange levensduur.


Ontvang gratis deurmat stalen

| De volgende dag in huis!
Droogloopmat op maat en standaard maat

Je kunt bij Home Design Shops kiezen uit standaard droogloopmatten of droogloopmatten op maat! Een droogloopmat wordt op maat gesneden vanaf een rol. Deze rol is maximaal 200 lang en 27,5 meter breed. Zo kun je ook bij ons terecht voor een droogloopmat 40x70cm, droogloopmat 50x80 cm of een droogloopmat 60x100 cm. Iedere afmeting is mogelijk!

Het op maat snijden van droogloopmatten gebeurt heel nauwkeurig. De mat zal niet gaan niet rafelen na het op maat snijden. Wil je zelf een stuk van de droogloopmat afsnijden? Dan is dit mogelijk! Met een scherp (stanley)mes en een rechte (snij)lat kun je in de rubberen onderkant van de droogloopmat snijden. Droogloopmatten op maat gesneden worden altijd zonder rand geleverd.
Een droogloopmat op maat bestel je in onze deurmatten webshop eenvoudig en snel!

Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete droogloop mat te selecteren. Bijvoorbeeld de Forbo droogloopmat (droogloopmat Coral Classic). Vul vervolgens op de productpagina de gewenste lengte en breedte in. Nadat je de deurmat hebt afgerekend, ontvang je binnen 2 werkdagen al jouw deurmat op maat, mits je de droogloopmat op een werkdag hebt besteld.

Droogloopmat op rol kopen

Droogloopmat op rol of van de rol kopen? Koop nu een droogloopmat op rol in diverse kleuren en merken bij Home Design Shops. Premium kwaliteit voor een lange levensduur. Groter project (10+ meter)? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Wij snijden een deurmat machinaal van de rol in jouw gewenste afmetingen. Lengte en breedte op de millimeter nauwkeurig.

De maximale afmetingen verschillen per merk en soort mat. Je bekijkt de maximale afmetingen door op de productpagina jouw gewenste afmetingen op te geven.

Op zoek naar een droogloopmat in een grotere maat? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.
Ja, wij hebben een snijmachine die je deurmat in elke gewenste vorm tot de millimeter op maat kan snijden, zoals:

 • Deurmatten met inkepingen

  Voor bijvoorbeeld de radiator of uitstekende plinten.

 • Ronde deurmatten

  Voor als eyecatcher in huis.


Hoe bestel ik een niet-rechthoekige droogloopmat?

Voor een mat in een specifieke vorm of afmeting vragen wij een extra toeslag. Je bestelt de mat daarom via een prijsopgave. Het enige wat je hoeft te doen is je (adres)gegevens en een tekening met de afmeting van je mat te mailen. Wij berekenen voor jou de totale kosten. De kosten zijn o.a. afhankelijk van het soort deurmat, de afmeting, het aantal inkepingen enzovoort.

Je kunt ook zelf een droogloopmat op maat snijden: aan jou de keus!
Jouw deurmat wordt vanaf een grote rol op maat gesneden met onze geautomatiseerde snijmachine. Gratis en tot de millimeter nauwkeurig. Een rechthoekige droogloopmat op maat kan je eenvoudig online in onze shop bestellen. Je geeft de gewenste lengte- en breedtemaat op en wij doen de rest. Een niet-rechthoekige deurmat (bijvoorbeeld met meerdere inkepingen) kan je via een prijsopgave opvragen.

Alle droogloopmatten op maat worden strak afgewerkt zonder rand, dankzij onze professionele snijmachine. Geen zorgen, de mat gaat niet rafelen of omhoog krullen.
 • Bepaal de plek van de mat

  Komt de mat in een matput/kruipluik, tussen 2 muren of los op de vloer te liggen?

 • Meet de maat van de deurmat op

  Het opmeten van de juiste maat, hangt af van de plek waar de mat komt te liggen. Bekijk de vraag Hoe meet ik de juiste maat? voor handige tips.

 • Bepaal of de mat dik genoeg is (voor een uitsparing of kruipluik)

  Is de deurmat niet dik genoeg voor jouw uitsparing of kruipluik, dan hebben wij handige opvulmatten.

 • Bepaal de kleur van de mat

  Kies een kleur die je mooi vindt of een kleur die past bij je interieur. Zwart en Bruin (Naturel) wordt door onze klanten het meest gekozen.

 • Nette afwerking (dankzij onze professionele snijmachine)

  De droogloopmat gaat niet rafelen of omhoog krullen.

 • Bepaal zelf tot de mm de maat van je (niet)-rechthoekige deurmat

  Ga voor een strak afgewerkte entree. Kies zowel de lengte- als breedtemaat.

 • Super snel thuisbezorgd

  Al binnen 1 dag. Dankzij onze professionele en geautomatiseerde snijmachine.


Staat jouw vraag er niet tussen? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact op met een van onze specialisten.